• video
  Express d.o.o.
  Društvo za posredovanje u osiguranju
  Expres d.o.o je društvo koje se bavi posredovanjem u osiguranju, procjenom i otkupom šteta.
  Jednostavno! Isplati odmah!
 • POSREDOVANJE / PROCJENA / OTKUP / SAVJETOVANJE
  Ovlaštena procjena šteta od strane naših stručnjaka za pojedina osiguravajuća društva. Tu smo samo za Vas kako bi vam pomogli da što prije ostvarite svoje pravo.

POSREDOVANJE

ništa ne prepustite slučaju!

PROCJENA ŠTETA

ovlaštena procjena šteta

OTKUP ŠTETA

momentalna isplata štete

SAVJETOVANJE

savjet Expressa zlata vrijedi

Dobrodošli u Express

Društvo za zastupanje u osiguranju

Express je društvo za zastupanje u osiguranju koje se bavi poslovima posredovanja u osiguranju, procjenom i otkupom šteta. Bez mnogo utroška vremena, visokih troškova naplate i dugotrajnog čekanja na isplatu Vaše štete, Express Vam nudi odmah isplatu iste. Naše društvo čine dokazani stručnjaci iz oblasti posredovanja u osiguranju, procjene i otkupa šteta, koji su prije svega najviše posvećeni Vama, našim klijentima. Nudimo Vam stručno savjetovanje, te garantujemo da ćemo pronaći najbolje i najbrže moguće rješenje za Vaš problem, što će Vam u konačnici uštediti kako vrijeme, tako i novac.

welcome

Posredovanje

Posredovanje u osiguranju podrazumijeva pokretanje, predlaganje i pripreme za zaključivanje ugovora o osiguranju ili reosiguranju.

Više

Procjena šteta

Nudimo Vam ovlaštenu procjenu šteta za vodeća osiguravajuća društva, što će Vam značajno uštediti novac, a pogotovo dragocjeno vrijeme.

Više

Otkup šteta

Express Vam odmah isplaćuje štetu, a nakon urađene procjene i utvrđivanja pravnog osnova za istu. Kako bi mogli odmah pristupiti isplati štete.

Više

Savjetovanje

Kako su naši klijenti na prvom mjestu, Express Vam nudi i stručno savjetovanje prilikom odabira vrste i načina osiguranja. Pronađite najbolje rješenje.

Više